Anti-hik tips

Bent u op zoek naar anti-hik tips, om hier zo snel mogelijk vanaf te komen? De hik wijst op een verstoring van de darmfunctie, die als het ware van slag is. Probeer de verschillende tips om hier zo snel mogelijk weer vanaf te komen.

Zachte gehemelte en water drinken

U kunt onder andere proberen uw zachte gehemelte te prikkelen, door gebruik te maken van een wattenstokje. Dit levert een wat vreemd en prikkelend gevoel op, waardoor er als het ware een schrikreactie ontstaat. Op die manier kan deze anti-hik tip ervoor zorgen dat de hik behoorlijk snel over zal gaan. Het is daarnaast verstandig om water te drinken. U kunt dit doen terwijl u op de kop staat, of door gebruik te maken van een rietje en de pinken in uw oren te steken. Deze anti-hik tips werken uiteraard niet voor iedereen, maar het is de moeite van het proberen waard.

Schrikken of een voetmassage

Een van de beste anti-hik tips is nog altijd om iemand te laten schrikken. Dit zorgt ervoor dat iemand verstijft raakt, waardoor ook de darmfunctie zomaar weer op de juiste manier kan beginnen te werken. Het nadeel van deze tip is echter dat u er iemand anders bij nodig heeft. Bij sommige mensen behoort ook een voetmassage tot de anti-hik tips, die u kunt gebruiken indien er inderdaad iemand in de buurt is. Wat dat betreft bestaan er verschillende mogelijkheden om van de hik af te komen.

IJs eten en praten

Wilt u de anti-hik tips zelf in de praktijk kunnen brengen? Het is bijvoorbeeld een goed idee om te proberen veel ijs te eten. Het lichaam zal dit moeten verwerken en zal onder andere proberen om de armfunctie weer snel op orde te krijgen. Ook veel praten is een goed idee, al valt dit met name niet mee op het moment dat de hik nog duidelijk aanwezig is. Probeer de verschillende anti-hik tips uit, om er op die manier voor te zorgen dat u hier zo snel mogelijk weer vanaf bent en u weer kunt doen wat u wenst.